Liefhebbers van kunst en cultuur treffen elkaar in de maanden september tot mei elke eerste dinsdag van 17 tot 19
uur in Eetcafé de Hoek voor een goed glas en een geanimeerd gesprek.
Er worden ervaringen uitgewisseld en er is een gast met een passie, die zijn verhaal wil delen met de belangstellenden.

Op dinsdag 6 februari is Pien Pon, initiatiefneemster van Museum STAAL, te gast bij het GKKCafé. Liefde voor het landschap, de geschiedenis en de cultuur van de Achterhoek bracht de Almense Pien Pon ertoe een plek in te richten waar wat te beleven valt. Museum STAAL tegenover, u weet wel, ‘t Almensch kerkje’ laat je kennis maken met het land van Staring. De veelzijdigheid van landbouwkundige en dichter A.C.W. Staring, heer van de Wildenborch, is een prachtig uitgangspunt om de Achterhoek in al haar facetten te tonen.

Iedereen is van harte welkom bij De Hoek van 17.00 – 19.00 uur.
Na de café-bijeenkomst is er gelegenheid tot het nuttigen van een gezamenlijke maaltijd in het Eetcafé. Consumpties voor eigen rekening en een kleine bijdrage wordt gevraagd om de gast van de maand
te kunnen fêteren.

Locatie: