Museum STAAL heeft 5 soorten vrienden

De Almense Ambassadeur (inwoner van Almen) is Vriend vanaf € 25,- per jaar en kan 1 x per jaar gratis naar binnen met drie personen en promoot museum STAAL. Bovendien ontvangt de Almense Ambassadeur onze nieuwsbrief.

U bent Vriend vanaf € 25,- per jaar, kan 1 x per jaar gratis naar binnen en ontvangt natuurlijk onze nieuwsbrief.

U bent Beste Vriend vanaf € 250,- per jaar, kan 1 x per jaar gratis naar binnen met twee personen en ontvangt onze nieuwsbrief. Daarnaast wordt u 1 x per jaar uitgenodigd voor een lunch voor twee personen, waarbij u door de directie wordt bijgepraat.

U bent Vriend voor het Leven vanaf € 2500,-, kan onbeperkt het museum bezoeken met twee personen en ontvangt onze nieuwsbrief. Daarnaast wordt u 1 x per jaar uitgenodigd voor een lunch voor twee personen, waarbij u door de directie wordt bijgepraat.

Daarnaast is er voor bedrijven de mogelijkheid om STAALMEESTER te worden, vanaf € 5000,- per jaar. Hiervoor kunt u museum STAAL inzetten voor promotie van het eigen bedrijf. Voor de invulling van uw wensen gaan wij graag een persoonlijk gesprek met u aan.

Wilt u ook vriend worden van museum STAAL?
U kunt zich hier aanmelden.

Maak een keuze uit onderstaande Vrienden:
Ik ben inwoner van Almen en meld me aan als Almens Ambassadeur
Ik meld me aan als Vriend
Ik meld me aan als Beste Vriend
Ik meld me aan als Vriend voor het Leven
Mijn bedrijf wordt graag STAALMEESTER

Vul hier uw gegevens in:

Ik ga akkoord met automatische incasso.

Met dit akkoord geeft u toestemming aan Stichting Museum STAAL om een incasso-opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens lidmaatschap van de vriendenvereniging van museum STAAL en uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

VRIENDEN

Neen, ’t viel niet zwaar, zijn leven

Voor eenen Vriend te geven!

Maar ligt viel ’t zoeken zwaar,

Om, onder duizend Vrinden,

Dien eenen Vriend te vinden,

Die ’t offer waerdig waar.

A.C.W. Staring