Het Coronavirus is in Nederland. Gelukkig niet bij museum STAAL, en dat willen we graag zo houden. Omdat we de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers belangrijk vinden, nemen we wel enkele voorzorgsmaatregelen.

We vragen het volgende van onze bezoekers:

  • Bent u ziek / grieperig of bent u in de risicogebieden in Nederland of die in het buitenland geweest: stel uw bezoek aan museum STAAL uit totdat u weer beter bent.
  • Op bezoek bij museum STAAL? Volg de richtlijn van het RIVM: handen wassen, in de elleboog niezen/hoesten en papieren zakdoekjes (eenmalig) gebruiken.
  • Wordt u na bezoek aan museum STAAL positief getest op Corona: laat het uw huisarts, de GGD én het museum gelijk weten (0575-474317).
  • Voor onze medewerkers gelden dezelfde voorzorgsmaatregelen.

Preventieve maatregelen
Om de risico’s verder in te dammen, nemen we enkele preventieve maatregelen. Zo hebben we per direct de schoonmaak van ons pand geïntensiveerd. De lift, deurklinken, de toiletten en alle schermen worden frequenter schoongemaakt met desinfecterende doekjes. Daarnaast zijn er papieren handdoekjes in de toiletten te vinden en tissues verkrijgbaar bij de balie. Verdere maatregelen zullen in overleg met de bedrijfsarts, het RIVM en de GGD genomen worden als daar aanleiding toe is.