05-06-2024

Laat de liefde opbloeien bij romantisch varen met de Berkelzomp in Almen

ALMEN – Bij schemer stapt u met uw geliefde op de Berkelzomp in Almen. Ja, ga maar lekker dicht tegen elkaar aan zitten. Sla eventueel een arm om de ander heen. Geniet van elkaar, en van de omgeving van de kronkelende rivier. Droom weg. En misschien ontmoet u onderweg twee zwanen, die met hun lange hals tegen elkaar een hart vormen.

Als dat niet meer romantisch is…! De Berkelzomp, een platbodemvaartuig, vaart op woensdagavond 19 juni (20.30 uur), donderdagavond 18 juli (20.30 uur) en vrijdagavond 23 augustus (20.30 uur} uit voor een romantische vaartocht. De boot vertrekt bij het buitenbad De Berkel, aan de Berkelweg 7.

Romantisch varen past helemaal in de sfeer van de tentoonstelling De Eerste Kus, die in Museum STAAL in Almen te bewonderen is. Overdag de expositie bekijken en ’s avonds de boottocht maken. Het arrangement voor varen en museum kost €11,-.

Aanmelding is gewenst. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het museum (0575 474317, info@museumstaal.nl) – Joke Dinkelman, coördinator vrijwilligers bij het museum.